Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Április 20. 09:39, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Véletlenül elsütött fegyver buktatta le a többszörösen körözött férfit

Véletlenül elsütött fegyver buktatta le a többszörösen körözött férfit

A 22 éves férfi ellen három elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrség ügyeletére április 17-én 10 óra 17 perckor érkezett bejelentés, hogy lövést hallottak egy II. kerületi lakásból. A címre a kerületi járőrök és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói érkeztek először – közölte a rendőrség.
A rendőrök azt látták, hogy valaki az erkélyen keresztül menekülni próbál, de az első emelet magasságából leesett. A férfit igazoltatták, az általa bediktált adatokról azonban hamar kiderült, hogy azok hamisak. Gyorsan megállapították valós személyazonosságát ¬ így arra is fény derült, hogy a 22 éves S. László miért menekült, és akarta félrevezetni a rendőröket: a Pesti Központi Kerületi Bíróság kábítószer birtoklása, kifosztás és garázdaság miatt adott ki ellene elfogatóparancsot.
A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították azt is, hogy lövés egy tisztítás közben elsült, engedéllyel tartott gáz-és riasztófegyverből származott. Senki sem sérült meg, így emiatt nem indult eljárás.
A menekülés közben megsérült S. Lászlót orvosi ellátása után őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.