Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Augusztus 26. 05:42, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Újraéledt András herceg és volt felesége románca

Újraéledt András herceg és volt felesége románca

Brit lapértesülés szerint újraéledt András yorki herceg és volt felsége, Sarah románca.

Barátaik úgy tudják, hogy a pár ismét annyira közel áll egymáshoz, hogy végül még házasság is lehet a dologból. Csak idő kérdése, és újra fognak házasodni - idézett egy barátot a The Daily Telegraph brit konzervatív napilap online kiadása.

"Egyáltalán nem lepne meg. Csodálatos párt alkotnak együtt, és ami még jobb, hogy csodálatos szülők" - tette hozzá egy másik. 1996-os válásuk után András és Sarah közel maradt egymáshoz, mindketten a néhai Erzsébet anyakirályné, II. Erzsébet brit uralkodó édesanyja berkshire-i otthonában élnek. A hónap elején mindketten csatlakoztak két lányukhoz, a 25 éves Beatrice-hez és a 23 éves Eugenie-hez, amikor azok meglátogatták II. Erzsébetet balmorali rezidenciáján.


Az 53 éves Sarah yorki hercegnő az elmúlt 21 évben egyáltalán nem kapott meghívást Balmoralba.

2009-ben András herceg, az uralkodó harmadik gyermeke egy nem nagy nyilvánosságot kapott interjújában nem zárta ki, hogy esetleg újra feleségül veszi Sarah-t. "Újra fogunk házasodni? Hadd fogalmazzak másképp: nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni ennek lehetőségét. Van két csodálatos gyermekünk. Még mindig gondoskodunk róluk" - nyilatkozta. A yorki hercegnő szóvivője nem kommentálta a brit lapértesülést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni