Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2018. Július 15. 05:02, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - fotó:pixabay

Több mint 1200 kilométeren újulnak meg utak az országban

Több mint 1200 kilométeren újulnak meg utak az országban

Több mint 1200 kilométeren újulnak meg utak az országban, ez az utóbbi évek egyik legnagyobb útfejlesztése, felújítása - hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában szombaton.

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője a nyári útfelújításokról beszámolva elmondta: sok fejlesztést úgy ütemeztek, hogy lehetőség szerint az iskolai szünetre essenek, és így kevésbé okozzanak fennakadást a közlekedésben.

A kommunikációs vezető arra hívta fel az autósok figyelmét, hogy az útfelújítások óhatatlanul torlódásokkal járnak, a későbbiekben azonban megfelelő minőségű utakon közlekedhetnek majd.

A közútkezelő azt kéri a járművezetőktől, hogy indulás előtt tájékozódjanak a forgalmi helyzetről, a társaság honlapján folyamatosan frissíti az információkat - hangzott el a hírműsorban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.

2024. Május 08. 07:42, szerda | Belföld

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti

2024. Május 08. 07:41, szerda | Belföld

Hamarosan indul a területvédelmi tartalékosok toborzása!

A területvédelmi tartalékos rendszer keretét teljessé tettük, a következő feladatunk az építkezés, nemsokára nagyszabású toborzásba kezdünk

2024. Május 08. 06:00, szerda | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: akik a NATO-t háborúba akarják vonni, azok világháborút akarnak kirobbantani

Akik a NATO-t háborúba akarják vonni, azok világháborút akarnak kirobbantani - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter kedden Budapesten, a Magyar Atlanti Tanács (MAT) konferenciáján.