Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2020. Április 07. 11:15, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó:MTI/Komka Péter

Robbanás történt egy petőfibányai társasház felső emeletén

Robbanás történt egy petőfibányai társasház felső emeletén

Robbanás történt egy háromszintes társasház felső emeletén Petőfibányán, a balesetben egy ember megsérült - közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden az MTI-vel.

Nagy Csaba elmondta: az eddig ismeretlen okból bekövetkezett Liszt Ferenc utcai robbanásban az épület felső szintje teljesen megsemmisült.

A társasházat közel 50 embernek kellett elhagynia, egy eszméleténél lévő sérültet speciális eszközökkel a tűzoltók szabadítottak ki a romok alól, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A szóvivő jelezte: a helyszínre Hatvanból és Gyöngyösről négy járművel közel húsz tűzoltó vonult ki. A robbanás körülményeinek felderítésére a hatóságok vizsgálatot indítanak, az épület állapotának felmérését pedig statikus szakember végzi el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket