Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Június 22. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Riválisai lehetnek Vegasban az Attractionnak

Riválisai lehetnek Vegasban az Attractionnak

Versenytársakkal kerülhet szembe a magyar Attraction látványszínház, ha valóban Las Vegasban kívánja folytatni karrierjét.

Brit sajtóértesülések szerint ugyanis egy csaknem azonos profilú társulat szintén meg akarja hódítani az amerikai szórakoztatóipar fellegvárát.

Az Attraction, mint tudjukmegnyerte a Britain's Got Talent brit televíziós tehetségkutató vetélkedősorozat hétvégi döntőjét. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - már a döntő előtt azt írta, hogy forrásai szerint Simon Cowell, a show producere és zsűrijének elnöke "át akarja telepíteni" a magyar együttest Las Vegasba, ahol a társulat az egyik legnagyobb megashow, a Cirque du Soleil riválisaként lépne fel.

A The Sun szerdai beszámolója szerint azonban az Attractionnek is riválisai akadtak: a tehetségkutató vetélkedő amerikai változata, az America's Got Talent most zajló sorozatában ugyanis feltűnt és óriási sikereket arat a Catapult nevű együttes, a magyarokéval szinte azonos árnyszínházi produkcióval.

A Catapult már bejutott az America's Got Talent elődöntőjébe, és ha megnyeri a vetélkedősorozatot, az amerikai műsor fődíjának részeként lehetőséget kap Las Vegas-i fellépésre, kiszorítva esetleg az Attractiont - írta a szerdai The Sun.

A brit lapnak a Catapult egyik bennfentese azt mondta, hogy az amerikai társulat "kész harcolni" a Las Vegas-i bemutatkozás lehetőségéért. "Láttuk a magyarokat, és jók is, de nem olyan jók, mint a Catapult" - tette hozzá a név nélkül idézett forrás.

A tehetségkutató műsor amerikai változata mindazonáltal egy lényeges pontban nem versenghet a Britain's Got Talenttel, amelynek győztese - ezúttal az Attraction - a diadallal járó 250 ezer font (87 millió forint) pénzjutalom mellett jogot nyer arra is, hogy fellépjen a Királyi Varietén.

A Royal Variety Performance a brit szórakoztató évad egyik legpatinásabb rendezvénye, amelynek fellépői a brit királyi család legmagasabb rangú tagjai előtt mutathatják be produkciójukat. Az előadást rendszeresen megtekinti II. Erzsébet királynő is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.