Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. November 14. 07:35, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Nő lett a magyar X-Faktor ötödik mentora

Nő lett a magyar X-Faktor ötödik mentora

Az X-Faktor eredeti verziójában szó sincs ötödik mentorról, ám itthon rájöttek, hogy mindenképp szükség van erre a szerepre. Vagyis még valakire, aki folyamatosan készenlétben áll, hogy azonnal ugorjon, ha baj lenne.

Legutóbb hírt adtunk arról, hogy az X-Faktorban is szükség van vészforgatókönyvre, ha bármilyen váratlan helyzet adódna. Például amikor két mentor olyan durván esett egymásnak, hogy egyikük összeomlott, és el kellett hagynia a műsort. Vagyis mindenképpen szükség van valakire, aki ilyenkor azonnal beugorhat, hogy a műsor zökkenőmentesen folytatódhasson. Ám nálunk nemcsak ezekre a helyzetekre gondoltak, hiszen nem csupán a mentorok harca okozhat fennakadást, a versenyzőknél ugyanúgy akadhat probléma. Nem könnyű ugyanis helytállniuk ebben a kiélezett versenyben, és nincs idejük feldolgozni azt a sokféle ingert, ami éri őket. Pontosan ezért találták ki az ötödik, vagyis a lélekmentori feladatot, amit idén is Szily Nóra tölt be. "Ha jólesik az énekeseknek és igénylik, bármikor a rendelkezésükre állok. Nem kötelező elfoglaltság vagyok, hanem valaki, akinél kiengedhetik a fáradt gőzt. Pénteken ott vagyok a főpróbán, és szombaton az élő show alatt végig velük vagyok a lihegőben. De bármikor jelentkezhetnek nálam! - árulta el Szily Nóra. - Nem könnyű megszokni, hogy valakinek pár hónappal ezelőtt még tízórait csomagolt a mamája, most pedig Magyarország legnépszerűbb showjában kell legyőznie a többieket. Ez hatalmas lelki teher, amit egyedül nem mindenki bír el."

Címkék: Szily Nóra, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.