Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 11. 10:50, kedd | Helyi
Forrás: mti

Megszűnt a sávlezárás a Váci úton

Megszűnt a sávlezárás a Váci úton

A Váci úton kedd reggel megszűnt a sávlezárás az Árpád úti csomópontnál, így már minden sáv járható - közölte a BKK.

A rendőrség vízátfolyás miatt még hétfő hajnalban zárta le a fővárosban a Váci út mind a négy, városba vezető sávját az Árpád út és az Árva utca között.

Több útszakaszon továbbra is fenntartják a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó nehézgépjárművek forgalmának korlátozását. Ez alól kivételt jelentenek a védekezésben részt vevő, erre engedéllyel rendelkező gépjárművek. A forgalomkorlátozás a III. kerületi Külső Bécsi útra, a Bécsi útra és a Vörösvári útra; a Hungária körút VIII. és XIV. kerületi szakaszára; a X. kerületi Könyves Kálmán körútra; a IX. kerületi Mester utcára; továbbá a XIII. kerületben a Róbert Károly körútra, a Lehel útra, a Béke útra, a Margit hídra és az Árpád hídra vonatkozik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.