Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Augusztus 03. 07:37, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Ki látta a menekülő haldoklót?

Ki látta a menekülő haldoklót?

Nagy erőkkel keresnek egy férfit a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Pusztamonostoron. Az 54 éves ember öngyilkossági szándékkal mérget ivott, majd a segítségére siető mentősök elől elmenekült - értesült a HavariaPress.

A mentőket kedden dél körül riasztották a pusztamonostori férfihoz, aki - feltehetően öngyilkossági szándékkal - valamilyen mérgező folyadékot ivott. Mielőtt megérkeztek a mentők, a férfi eltűnt.

Feltehetően életveszélyes állapotban van, ezért a rendőrök nagy erőkkel keresik a 165 centi magas, zömök testalkatú, rövid, sötét hajú, kopaszodó férfit, aki sötét melegítőalsót és feliratos sötét pólót viselt.

Címkék: elmenekül

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.

2022. Július 02. 11:06, szombat | Kék hírek

Kuruzslás és csalás miatt rendelték el egy férfi letartóztatását Pécsen

Kuruzslás és jelentős kárt okozó csalás miatt rendelte el a Pécsi Járásbíróság pénteken annak a férfinak a letartóztatását, aki magát több esetben nőgyógyásznak adta ki,

2022. Július 02. 08:01, szombat | Kék hírek

Korrupcióval gyanúsítanak egy műszaki vizsgabiztost

Korrupció gyanújával őrizetbe vettek egy műszaki vizsgabiztost.