Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 17. 14:46, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Ismét együtt Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs

Ismét együtt Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs

Zimány Linda és a válogatott futballista, Dzsudzsák Balázs alig egy héttel a kapcsolatuk végét bejelentő cikkek után ismét egy párt alkotnak.

Bár a fiatalok egyértelműen nem erősítették meg sehol a kapcsolatukban beállt újabb változást, a jelek mind afelé mutatnak, hogy nem tudják elfelejteni egymást, és nem is nagyon akarják.

A Zimány-Dzsudzsák szappanopera újabb fejezetéhez érkezett. Néhány napja még arról szólt a fáma, hogy a híres párocska tíz hónap lángoló szerelem után elvált ágytól-asztaltól. Ma pedig már ismét arról pletykálnak, hogy a tűz kettejük közt soha nem látott lánggal ég. Bár az érintettek sem kapcsolatuk kezdetekor, sem annak végén nem akartak nyilvánosság elé állni, elfelejtették, hogy a falnak is füle van, így azt sem tudják titokban tartani, hogy ismét keresik egymás társaságát. A Best magazin egyenesen tényként kezeli újra kivirágozott szerelmüket.
"Linda nemrégiben Nagycenken, a Széchenyi kastélyban Rost Andrea adventi koncertjén volt vendég. A szervezők azt mesélték, hogy amikor a modell elfogadta a meghívást, jelezte: Balázzsal érkezik. Az sem lehetett véletlen, hogy a rendezvényt megelőző napokban Linda valósággal ragyogott. Egy szépségszalonban például örömmel mutatta azokat az SMS üzeneteket, amelyeket Balázstól kapott" - adta hírül a magazin, ahol Linda bár köntörfalazva, de mégis reagált.

- Megértem, hogy az embereket érdekli a kapcsolatunk. Balázzsal mi is olvassuk a rólunk szóló híreket, s egyiken-másikon jókat nevetünk. Az tény, hogy jóban vagyunk, sokat beszélgetünk, találkozunk. Egyelőre nem tudom, mi van közöttünk, nem is kell feltétlenül megnevezni. Jelenleg azt érzem, hogy ebből még bármi lehet - idézi a szőke modellt az Új Ász.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.