Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 08. 21:11, szombat | Helyi
Forrás: mti

Holnap még magasabb lesz!

Holnap még magasabb lesz!

A belvárosi fesztivál és az ünnepi könyvhét eseményei jelentős létszámú látogatót vonzottak a főváros központjába, s ha már ott voltak, kiruccantak a Duna partra „vizet nézni”, s korzóztak egy kicsit.

Amikor pedig eleredt az eső és kitört a zivatar, behúzódtak a híd alá, vagy derűs ábrázattal áztatták magukat a szabad ég alatt. Amíg a zuhé elvonulására vártak, rápillantottak az okos-telefonra, s figyelték a híreket:

"A szombat délutáni 2 órai adatok szerint meghaladta a Duna vízszintje Budapesten a 2006-ben mért eddigi legmagasabb, 860 centiméteres értéket; a folyó vízszintje elérte a 861 centimétert a fővárosban a Belügyminisztérium Vízügyi Főigazgatóság adatai szerint.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta:895 centiméterkörül várják a Duna tetőzését hétfőn, jelenlegi állás szerint 930 centiméteres vízállásig meg tudják védeni a fővárost.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére