Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 12. 08:46, kedd | Belföld
Forrás: autopult.hu

Harci helikoptert tört össze a Top Gear stábja

Harci helikoptert tört össze a Top Gear stábja

A brit Top Gear és annak különböző adaptációinak forgatásáról egyvalami ismeretes: nincs az a pénz vagy akadály, ami a szórakoztatás útjába állhatna.

Így fordulhat elő, hogy egy sérült Koenigsegg, vagy éppen egy falhoz csapott Porsche csak járulékos veszteségnek tekinthető, miközben a lenyűgöző felvételekről olyan technikai arzenál gondoskodik, amit talán még Hollywood is csak csodálkozva figyelne. A napokban azonban történt egy baleset, amibe még a BBC költségvetése is beleroskadhatna, hiszen a dél-koreai műsor forgatásán egy Bell AH-1 Cobra harci helikopter semmisült meg, miközben Kim Jin Pyo vezénylete mellett egy Chevrolet Corvette ZR1-es szuperautót igyekezett legyőzni.

Pedig a pilóta a korábbi fordulók láttán nem tűnt amatőrnek, hiszen olyan dőlésszögeket és gyorsulásokat produkált, melyek az avatatlan szemek számára a fizika határait súrolják. Miután mindkét jármű célba ért, egy manőver során már nem sikerült a földhöz való becsapódás előtt megállítani a helikoptert, melynek vezetője egyébként komolyabb sérülés nélkül úszta meg az esetet, igaz, bizonyára senki sem fogja megdicsérni a nem éppen filléres mulatságnak számító Cobra haláláért.

Ha már a műsor szóba került, érdemes megemlíteni, hogy hosszú szünet után az elmúlt hetekben mind a 19. szezonjába érkező brit, mind az amerikai adaptáció folytatása képernyőkre került.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: