Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2017. Február 07. 07:39, kedd | Belföld
Forrás: mti

Halálos lakástűz Miskolcon

Halálos lakástűz Miskolcon

Egy halott embert találtak abban a családi házban Miskolcon, amely keddre virradóra teljesen leégett - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatás szerint a borsodi megyeszékhely Karinthy Frigyes utcája egyik háza égett le, a tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat, munkájukat és a házba való bejutást nehezítette, hogy az épületben éghető anyagokat halmoztak fel.

Az oltás közben, az épület hátsó bejáratán bejutva találtak rá a holttestre, a ház másik lakóját a mentők kórházba szállították. A tűzoltási munkálatok idejére a szomszédos épületek lakói elhagyták otthonukat, azóta mindenki visszatérhetett lakásába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.