Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Július 16. 05:15, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Erőgéppel randalírozott egy férfi Mórahalmon

Erőgéppel randalírozott egy férfi Mórahalmon

Fákat döntött ki, és az aszfaltot is felszakította egy lopott erőgéppel randalírozó férfi Mórahalmon, az ámokfutásnak a rendőrök vetettek véget.

Szenti Szabolcs elmondta, vasárnap délután a járőröző határrendészeknek feltűnt, hogy egy homlokrakodó leengedett lapáttal halad Mórahalmon a Szeméttelepi úton. A járőrök megállították a sofőrt, akinél semmilyen okmány nem volt, de láthatóan ittas állapotban volt.

Kiderült, a 49 éves férfi mindössze hat kilométert tett meg a munkagéppel, de közben az aszfaltot felszakította, és több út menti akácfát kidöntött. Az erőgép is súlyosan rongálódott, körülbelül 800 ezer forint kár keletkezett. A helybeli férfi a járművet egy közeli tanyáról vitte el, állítólag azért, hogy a saját tanyáján rendet tegyen vele – közölte a százados.

A rendőrség jármű önkényes elvétele bűntette, rongálás bűntette és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indított a férfi ellen büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt