Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Június 22. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infopest

Dizájnos, jó reggelt! Finomságok Alessi módra

Dizájnos, jó reggelt! Finomságok Alessi módra

Az iskola végével indulnak a közös családi reggelik, mindenki együtt kezdi a napját. A nyári szünet végre alkalmat teremt a feszültségmentes napindításra, még akkor is, ha a szülőkre később munka vár.

A madaras teáskancsó sípolása, a szépvonalú kávéfőzőből kiszűrődő kávéillat, a mókás csészéből iható kakaó, a tényérok és eszközök formavilága nem csak a hétköznapok hangulatát alapozzák meg, hanem a későbbi, gyermekkori emlékeket is.

A megfelelő környezettel feldobhatjuk a hangulatot, hogy mindig vidáman induljanak a hétköznapok!

A reggeliző asztal megterítésénél hagyatkozzon az érzékeire, és addja át magát a vidám színek kavalkádjának. Apró kiegészítőkkel megalapozhatjuk a közös étkezés örömteli pillanatait. A vajtartó legyen hajóformájú, a tojástartó figurás. A reggeli gyümölcslé is jobban esik majd a gyerkőcöknek egy kedves formájú ivópohárból.

A kiegészítők, dobozok, tálkák, sószórók a gyermekek számára önálló személyiséggel, különleges karakterjegyekkel rendelkeznek. Vidámak, és segítik a képi fantázia fejlesztését. Az étkezés kiegészítői dekorációs funkcióikon túl a bensőséges hangulat megteremtésének legfőbb eszközei, amelyekhez az évek során egyre több gyermekkori élmény fűződhet.

Az Alessi kiegészítők tervezésénél fő szempont volt a minden részletre kiterjedő igényesség és minőség. Minden tárgy szeretnivaló, praktikus, könnyen tisztítható és használatával kedves emlékeket kapunk.

Kiválóak az ebédlőbe, teraszra, konyhai dekorációnak. Családosoknak, szingliknek, gyermeklelkű felnőtteknek, dizájnfalóknak, nászajándékot keresőknek. Minden molekulájában hamisítatlan, és életigenlően olasz.

A termékekről további információ:
Art of Home
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
Tegyen virtuális sétát az áruházban:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére