Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Július 04. 06:33, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Bringacsere-program országszerte

Bringacsere-program országszerte

Július 27-ig tart az országos bringacsere-program; minden lecserélt 50. bicikli után egy kétkerekűt kapnak ajándékba a Velencei-tó melletti óvodák.

A PORT Bringacsereprogram a Velencei-tó melletti óvodák munkáját támogatja azzal, hogy minden lecserélt 50. bicikli után egy kétkerekűt ajándékoz az adott intézménybe járó gyerekek számára - közölték a szervezők az MTI-vel.

A július 27-ig, de legfeljebb a készlet erejéig tartó program keretében a régi, megunt bicikliket akár 20-60 százalékos kedvezménnyel egy új kerékpárra cserélhetik az érdeklődők a kijelölt kerékpár szaküzletekben. A kedvezményt nem a visszavitt bicikli állapota határozza meg, hanem a kiválasztott kerékpár típusa, amelynek mértékéről a szaküzletekben kaphat bővebb felvilágosítást a vásárló. Az üzletben leadott régi darab elszállítását és környezettudatos megsemmisítését a kerékpárszaküzletek vállalják.

Az, hogy mennyi biciklit kapnak a Velencei-tó melletti óvodák, augusztus 4-én derül ki a Tour de Ring - Hétvége 2keréken elnevezésű rendezvényen a Hungaroringen.

Címkék: óvoda, bicikli, bringacsere

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét