Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Azért raboltak, hogy ügyvédre költhessék

Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik betörtek a csanádpalotai orvosi rendelőbe. Az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna a betörők.

Vasárnap jelentették a rendőrségen, hogy betörtek a csongrádi kisváros orvosi rendelőjébe. A tolvajok monitorokat vittek magukkal. Nem sokkal később kiderült, hogy egy helyi büfét is feltörtek vasárnapra virradó éjjel, ahonnan pénzt és italokat vittek el.

A nyomozók rövid idő alatt azonosították a két betörőt: egy 29 és egy 48 éves férfit. Elfogásuk után a fiatalabb férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az ellopott holmikért kapott pénzt ügyvédre költötték volna, a 48 éves társa ellen folyamatban lévő büntetőügyben.

Mindkét férfit őrizetbe vették a rendőrök, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ellopott monitorok a lefoglalás után visszakerültek az orvosi rendelőbe. (rá)

HavariaPress

Címkék: betört

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.

2022. Július 02. 11:06, szombat | Kék hírek

Kuruzslás és csalás miatt rendelték el egy férfi letartóztatását Pécsen

Kuruzslás és jelentős kárt okozó csalás miatt rendelte el a Pécsi Járásbíróság pénteken annak a férfinak a letartóztatását, aki magát több esetben nőgyógyásznak adta ki,

2022. Július 02. 08:01, szombat | Kék hírek

Korrupcióval gyanúsítanak egy műszaki vizsgabiztost

Korrupció gyanújával őrizetbe vettek egy műszaki vizsgabiztost.