Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Június 09. 08:24, vasárnap | Helyi
Forrás: mti

A Kopaszi-gát egy hétre lezárva

A Kopaszi-gát egy hétre lezárva

Az árvíz miatt egy hétig nem lehet bemenni az öbölbe, csütörtökig legalábbis biztos, hogy nem. Addig az összes program elmarad.

A víz nem fogja elönteni a gátat, de a szennyvízzel gond van, az nem tud lefolyni, konkrétan feljön a vécéből, lefolyókból. A Kölyököböl játszóház minden játékát, berendezési tárgyát ki kellett pakolni, várhatóan áramtalanítás is lesz az elkövetkezendő napokban.

Valószínű, hogy az ár levonulása után is lesz még tenni való, hiszen mindent fertőtleníteni kell, után kezdhetik meg a visszaköltözést. Addig legyetek türelemmel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.