Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Június 01. 11:45, péntek | PR

13. Harley Davidson Open Road Fest

13. Harley Davidson Open Road Fest

Június 6-án, szerdán nyitja kapuit Közép-Európa legnagyobb szezonnyitó motoros és zenei fesztiválja - a szokásoknak megfelelően - Alsóörsön, az Európa Kempingben.

Mindegy, mivel érkezel, a lényeg, hogy ott legyél! Mert mindenkiben van egy kis Harley!”

Évről évre egyre több hazai és külföldi (különösen a környező országokból) motoros és nem motoros érkezik a Balaton partjára, hiszen ez a fesztivál már nem csak a motorosoknak szól, hanem azoknak is akik különleges zenei csemegére is vágynak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 35 hazai és külföldi sztárzenekar lép fel két színpadon szerdától vasárnapig. Többek között a 70-es évek két kultikus rockbandája, az angol The Sweet és a skót Nazareth, de szinte már „haza jár” a Fesztiválra az Edda, a Tankcsapda, Deák Bill Gyula, vagy Ganxsta Zolee és a Kartell. Új fellépőnek számít. a Magna Cum Laude, der valószínű nem lesz gond a fogadtatással.
Az idei évtől a motorosok még kedvezményesebben vehetik meg a belépőjegyeiket, sőt a motoros klubok és a hazai Chapterek tagjai további kedvezményekben részesülnek. A Fesztivál egyben Szép-kártya és üdülési csekk elfogadó hely is!
A tavalyi évhez hasonlóan, az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója, a Class Fm is együtt utazik szerda reggel 7 órakor a motorosokkal Alsóörsre. Rákóczi Ferenc, a Morning Show műsorvezetője elmondta, hogy a szerdai napon reggeltől estig a Fesztivál helyszínéről közvetítik az adást, a többi napokon pedig folyamatos tudósításokkal látják el a hallgatóikat.
Motoros programok! Már szerdától a Balaton-felvidék legszebb tájait bemotorozó túrákra hívják a motorosokat, pénteken a Poker Run, szombaton pedig az igazi nagy attrakció, a motoros felvonulás, a Parádé színes látványa szórakoztatja majd a környéken lakókat.
Először a Harley Fesztiválok történetében itt, Magyarországon mérhetik össze tudásukat és ügyességüket a külföldi és a hazai motoros klubok. A klubok és a Chapterek Bajnokságának versenyszáma lesz pl. a „lökd meg a Harley-t”, vagy olyan ügyességi motoros feladatok, ahol az számít, ki hogyan üli meg a „vasat”.
Ugyancsak újdonságnak számít a „Városok Túrája” is, illetve az a lehetőség is, hogy 22 hazai városból - avatott motoros vezetők kalauzolásával – érkezzenek csütörtöktől folyamatosan a helyszínre akár a hódmezővásárhelyi, akár a zalaegerszegi motorosok.
Sok motort várnak a szervezők a retro motorok bemutatójára, de a Wild Magazinnal közösen szervezett épített motorok versenyére is.
Látványos kaszkadőr bemutatók (földön és a levegőben), helikopteres sétarepülés, balatoni sétahajózás mind-mind részei a színes fesztiválprogramnak.
És akkor a gyerekek! Dobai Attila bejelentette, hogy – az eddigi évek gyakorlatának megfelelően - a jótékonysági program keretén belül az idén két SOS Gyermekfalu (Sé és Battonya) lurkói látogatnak el a Fesztiválra, ahol vasárnap élvezhetik a Megasztárosok koncertjét és a szervezőkkel való közös motorozás élményét.
A 13. Harley Davidson Open Road Fest egyik legfontosabb üzenete a biztonságos motorozás. 2012 a „Motorosok Éve”. Az évek óta egyre javuló baleseti statisztikák igazolják azt a céltudatos munkát, melyet az Országos Baleset megelőzési Bizottság fejt ki annak érdekében, hogy minden úton lévő motoros épségben haza is jusson. A Fesztivál területén előadásokkal, figyelemfelhívó akciókkal emelik még jobban ki a szabályos közlekedés fontosságát.
A Fesztivál szlogenje tehát mindenkihez szól, legyen az motoros, vagy motor nélküli fesztiválozó: „Mindegy, mivel érkezel, a lényeg, hogy ott legyél! Mert mindenkiben van egy kis Harley!”
Találkozzunk június 6-10 között Alsóörsön a 13. Harley Davidson Open Road Festen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat